Anläggningen

4Gropen – vår livsuppgift

Under våren 2014 tog vi över arrendet på Gropen, en gammal tävlingsplats med stor ridbana (50*90m) och en terrängbana norr om Heby i gränskanterna mellan Uppland och Västmanland. Där finns också byggnader i olika grader av förfall såsom stall, cafeteria, domartorn och diverse förråd. Vår plan är att röja vegetationen och gamla, ruttna terränghinder, bygga nya och att i mån av tid och ork även renovera byggnaderna.
Denna stora ”friluftsarena” kan användas till så många olika verksamheter, inte bara ridsport. Därför kommer vi att efterhand anpassa den till andra verksamheter såsom hundsport, motorcross och hinderbana för människor för att nämna några.
Vi vill kalla denna unika arena för en multiarena. Här på hemsidan kommer du att över tid kunna ta del av vad som händer i Gropen, se foton på speciella händelser och läsa referat från kurser och tävlingar av olika slag.
Välkommen till en spännande framtid i Gropen!

Avgifter:

  • Årsavgiften för 2018 är 1800 kr/person. Insättes på bankgiro 5395-5514. Ange namn, adress, mobilnummer och mailadress. Alternativt Swisha till nr: 1236511984. Ett anläggningskort kommer att skickas till er ASAP. Spara kvitto på insättningen och ta med innan ni fått anläggningskortet.
  • Enstaka ridtillfällen 150 kr/gång. Insättes på bankgiro 5395-5514. Ange namn och datum. Medtag kvitto på insättningen. Alternativt Swisha till nr: 1236511984.
  • Medlemmar i Heby RF och Mälardalen Eventing Club RF har 20% rabatt. (120 kr)Medlemskap ska kunna verifieras.

Regler:

  • Medföljande tränare är tillåtet om det gäller enskilt ekipage. För grupper kontakta 070-778 17 06.
  • All ridning och hoppning sker på egen risk.
  • Hinder under konstruktion eller avstängda hinder är ej tillåtet att hoppa.